Το μέλλον του Τάιλερ Ντόρσεϊ στην Φενέρμπαχτσε είναι αβέβαιο και ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί από κοντά τον Έλληνα γκαρντ.

Το μέλλον του Τάιλερ Ντόρσεϊ στην Φενέρμπαχτσε είναι αβέβαιο και ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί από κοντά τον Έλληνα γκαρντ.

Από την πλευρά του, ο τζένεραλ μάνατζερ της Φενέρμπαχτσε, Ντερία Γιανιέρ, επιχείρησε με τις δηλώσεις του στο κανάλι της ομάδας να ηρεμήσει λίγο τις φήμες, αφήνοντας όμως υπαινιγμούς για πιθανές εξελίξεις στο μέλλον.

«Είναι μία κίνηση που κάναμε στα μέσα της σεζόν, υπογράφοντας μαζί του συμβόλαιο 2.5 χρόνων. Αυτή ήταν μία κίνηση με στόχο κυρίως το μέλλον, αλλά και για την φετινή σεζόν. Περιμέναμε να μας βοηθήσει, αλλά δεν είναι εύκολο για έναν παίκτη να προσαρμοστεί σε ένα νέο μέρος και να δώσει το 100%. Επειδή όμως ήταν δύσκολο να τον φέρναμε το καλοκαίρι, αρπάξαμε την ευκαιρία έχοντας στο μυαλό μας ένα πλάνο διετίας», ανέφερε ο τζένεραλ μάνατζερ της Φενέρμπαχτσε και πρόσθεσε:

«Υπήρχαν φήμες ότι έχει πρόβλημα με τον προπονητή, αλλά δεν είναι αυτή η πραγματικότητα. Αν παρατηρήσουμε την περίπτωσή του, θα δούμε ότι δεν συμπεριλήφθηκε στα τουρκικά playoffs για αγωνιστικούς λόγους. Με τους τραυματισμούς των Μπίρσεν και Χάζερ, χάσαμε δύο γηγενείς παίκτες από το ροτέισον, οπότε η επιλογή των 5 ξένων επηρεάστηκε από αυτό».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Κλείνοντας, ανέφερε ότι η ομάδα του υπολογίζει τον Ντόρσεϊ, αφήνοντας ωστόσο και ένα παράθυρο ανοιχτό: «Δεν έχει αλλάξει το πλάνο μας για τον Τάιλερ. Υπάρχουν ομάδες της EuroLeague που ενδιαφέρονται για αυτόν, αλλά και για άλλους παίκτες μας. Αυτό δείχνει ότι κάναμε καλές επιλογές στους παίκτες. Οι περισσότεροι εξ αυτών έχουν συμβόλαιο και αρκετές ομάδες θα ενδιαφερθούν για αυτούς αν μείνουν ελεύθεροι.

Ξέρετε ότι ο Ντόρσεϊ έχει ελληνικό διαβατήριο και αυτό ίσως κινήσει το ενδιαφέρον ελληνικών ομάδων. Δεν μας δεσμεύει κάτι τόσο πολύ με τους παίκτες. Αν κάποιος παίκτης μας έρθει και μας πει ότι θέλει να αποχωρήσει, ή αν έρθει κάποια πρόταση για παίκτη μας που έχει συμβόλαιο, τότε θα καθίσουμε με την διοίκηση και θα συζητήσουμε, ζυγίζοντας την κατάσταση. Όσοι παίκτες μας έχουν συμβόλαιο όμως υπολογίζονται για την νέα σεζόν».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!