Ο Βαγγέλης Λιόλιος ανακοίνωσε ότι στο φιλικό της Εθνικής ομάδας των Ανδρών με τη Σλοβενία θα τιμηθεί ο Νίκος Γκάλης τόσο για την προσφορά του στην Εθνική ομάδα, όσο και γενικότερα για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ), Βαγγέλης Λιόλιος ανακοίνωσε ότι στο φιλικό της Εθνικής ομάδας των Ανδρών με τη Σλοβενία (4 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ) θα τιμηθεί ο Νίκος Γκάλης τόσο για την προσφορά του στην Εθνική ομάδα, όσο και γενικότερα για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Η ΕΟΚ θα τιμήσει τον Νίκο Γκάλη για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ και την Εθνική ομάδα, επειδή μπόρεσε και κατάφερε και άλλαξε την νοοτροπία» δήλωσε αρχικά ο Βαγγέλης Λιόλιος και πρόσθεσε: «Στις 4 Αυγούστου, στο επίσημο φιλικό με τη Σλοβενία, στο ΟΑΚΑ, σε ένα ελπίζω κατάμεστο στάδιο, που θα σηκωθεί όρθιο και θα χειροκροτήσει τον άνθρωπο που μας έφτασε μέχρι εδώ. Πάρα πολλοί βοήθησαν, αλλά κάποιοι άνθρωποι είναι σύμβολα μίας ολόκληρης γενιάς».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Νίκος Γκάλης.