Ο Νίκος Γκάλης ευχαρίστησε με μήνυμα του μέσω των social media την ΕΟΚ και τον πρόεδρο της Βαγγέλη Λιόλιο για την απόφαση να τον τιμήσουν στο φιλικό της Εθνικής Ανδρών με τη Σλοβενία.

Ο Νίκος Γκάλης ευχαρίστησε με μήνυμα του μέσω των social media την ΕΟΚ και τον πρόεδρο της Βαγγέλη Λιόλιο για την απόφαση να τον τιμήσουν στο φιλικό της Εθνικής Ανδρών με τη Σλοβενία στις 4 Αυγούστου για την προσφορά του στην εθνική ομάδα και το ελληνικό μπάσκετ.

«Ευχαριστώ πολύ την ΕΟΚ και τον Πρόεδρό της για την τιμή που μου επιφυλάσσουν στις 4 Αυγούστου.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Το να τιμάται ένας αθλητής για την αθλητική και κοινωνική του προσφορά από την αθλητική του οικογένεια έχει ιδιαίτερη αξία, επειδή θέλω να πιστεύω ότι δίνει χαρά σε μια κοινωνία, την ελληνική, που νιώθω περήφανος ως κομμάτι της, γιατί προσπάθησα να την κάνω κι εκείνη περήφανη, γιατί ονειρεύτηκα μαζί της και προσπάθησα να την κάνω κι εκείνη να ονειρευτεί μαζί μου και να πιστέψει στα δικά της όνειρα.

Σήμερα, 36 χρόνια μετά από εκείνη την επιτυχία μιας ομάδας που έκανε έναν λαό να πιστέψει στον εαυτό του, είμαστε εδώ και συνεχίζουμε την προσπάθεια για να κάνουμε περήφανη την ομάδα, την οικογένεια, τη χώρα, εμάς τους ίδιους», ανέφερε με «τιτίβισμά» του ο Νίκος Γκάλης.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!