Ο Λούκα Μόντριτς τόνισε πως το μόνο που σκέφτεται αυτή την περίοδο είναι η εθνική ομάδα καθώς έχει ξεκαθαρίσει τους σκοπούς του σχετικά με το μέλλον του.

Ο Λούκα Μόντριτς τόνισε πως το μόνο που σκέφτεται αυτή την περίοδο είναι η εθνική ομάδα καθώς έχει ξεκαθαρίσει τους σκοπούς του σχετικά με το μέλλον του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λούκα Μόντριτς:

Για τη Ρεάλ Μαδρίτης:

«Η εστίασή μου είναι στην εθνική ομάδα. Όσο για τη Ρεάλ Μαδρίτης, τα έχω πει όλα πολλές φορές και δεν θα ήθελα να επαναλάβω ποια είναι η επιθυμία μου. Το μυαλό μου είναι στο παιχνίδι με την Ολλανδία. Όταν τελειώσουν όλα, θα αναφερθώ και σε αυτό».

Για την αποχώρηση του Μπενζεμά:

«Λυπούμαστε που φεύγει ένας σπουδαίος παίκτης όπως ο Καρίμ, αλλά ο καθένας έχει τη δική του καριέρα και κάνει ό,τι πιστεύει ότι είναι καλύτερο για αυτόν. Τον ευχαριστούμε για όλα έχει κάνει για τη Ρεάλ Μαδρίτης και του ευχόμαστε καλή τύχη».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.
Για την εθνική Κροατίας:

«Πάντα απολαμβάνω να παίζω για την εθνική ομάδα και κάθε παρουσία μου εδώ με γεμίζει απόλυτα. Το ότι πλησιάζει το τέλος μου με την εθνική ομάδα είναι λόγος για να το απολαμβάνω ακόμη περισσότερο. Απολαμβάνω κάθε φορά που φοράω τη φανέλα αυτή, σε κάθε αγώνα και σε κάθε προπόνηση. Εφόσον είμαι έτσι και μπορώ να βοηθήσω, δεν υπάρχει λόγος να μην είμαι εδώ».

Για τον ημιτελικό του Nations League με την Ολλανδία:

«Παίζουμε απέναντι σε μια νέα και ταλαντούχα ομάδα που επιστρέφει σε σπουδαία αποτελέσματα τα τελευταία χρόνια. Θα είναι δύσκολο. Παίζουν εντός έδρας, αλλά θα υπάρχουν πολλοί οπαδοί μας και αυτό θα είναι επιπλέον κίνητρο. Κατά τη γνώμη μου, το παιχνίδι είναι 50- 50. Ερχόμαστε εδώ γεμάτοι ενθουσιασμό, θέληση, ενέργεια, έχουμε δουλέψει πολύ καλά, νιώθουμε καλά και ελπίζω να το δείξουμε στο γήπεδο».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!