Ίντερ και Τσέλσι έκατσαν ξανά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και βρίσκονται σε συζητήσεις για ανταλλαγή μέχρι και έξι παικτών.

Είναι γνωστό ότι ο Λουκάκου επιθυμεί να συνεχίσει να παίζει για την Ίντερ, ενώ την ίδια στιγμή η Τσέλσι επιθυμεί να τον πουλήσει με κατάλληλη οικονομική ανταλλαγή.

Οι δύο ομάδες βρέθηκαν στο τραπέζι διαπραγματεύσεων για να βρουν μια συμβιβαστική λύση. Ο Λουκάκου είναι πρόθυμος να μειώσει σημαντικά τον μισθό του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ωστόσο, υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ των απαιτήσεων της Τσέλσι και της προσφοράς της Ίντερ.

Κατά συνέπεια, η δυνατότητα ανταλλαγής παικτών ήρθε στο προσκήνιο.

Η Ίντερ προτείνει ορισμένα ονόματα για να μειώσει το κόστος, ενώ η Τσέλσι προσθέτει τις δικές της προτάσεις, κρατώντας όλες τις ενδεχόμενες πιθανότητες ανοικτές.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!