Βαγγέλης Μαρινάκης: H ιταλική αθλητική εφημερίδα Corriere dello Sport, γράφει σήμερα ότι αγόρασε την ομάδα ποδοσφαίρου της Μόντσα.

H ιταλική αθλητική εφημερίδα Corriere dello Sport, γράφει σήμερα ότι η ομάδα ποδοσφαίρου της Μόντσα, ιδιοκτησίας του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, σύμφωνα με πληροφορίες, τις περασμένες ημέρες φέρεται να έχει νέο ιδιοκτήτη και αυτός είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

«Η διαπραγμάτευση διήρκεσε μερικές εβδομάδες και φέρεται να ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες», αναφέρει η εφημερίδα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Ήταν η τελευταία καθοριστική… πάσα του Ιταλού πρώην πρωθυπουργού: να εγγυηθεί στην ομάδα του ένα λαμπρό μέλλον, δίνοντάς την στον Έλληνα μεγιστάνα», προσθέτει η εφημερίδα της Ρώμης. Βαγγέλης Μαρινάκης

Η Μόντσα, αγωνίζεται στην πρώτη εθνική κατηγορία της Ιταλίας, όπου εφέτος κατετάγη στην ενδέκατη θέση. Κατά την διάρκεια της σεζόν, μάλιστα, κατάφερε να πετύχει νίκες σε αγώνες με αντίπαλους την Γιουβέντους, την Ίντερ και την Νάπολι.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!