Ο Ζέκα επέστρεψε για μόνιμη εγκατάσταση στην Αθήνα και αμέσως μετέβη στα γραφεία της ΠΑΕ, προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Η συμφωνία της επιστροφής του Ζέκα Ροντρίγκες, στον Παναθηναϊκό έπειτα από 6 χρόνια, είχε επισημοποιηθεί απ’ τις 24 Μαΐου με τη σχετική ανακοίνωση των «πράσινων», ωστόσο, την Τρίτη (13/6) ο Ελληνοποιημένος μέσος υπέγραψε και τυπικά το νέο συμβόλαιό του με το «τριφύλλι».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Ζέκα επέστρεψε για μόνιμη εγκατάσταση στην Αθήνα το μεσημέρι της Τρίτης (13/6) -ενόψει και της αυριανής (14/6) επίσημης «πρώτης» των «πράσινων» για τη νέα αγωνιστική περίοδο- κι αμέσως μετέβη στα γραφεία της ΠΑΕ, προκειμένου να υπογράψει.

Ο Παναθηναϊκός τον υποδέχθηκε με ένα ωραίο μήνυμα στα social media που είχε τίτλο «μια φορά πράσινος, πάντα πράσινος», ενώ ο ίδιος σε δικό του μήνυμα στο βίντεο της επιστροφής του είπε «γύρισα σπίτι μου».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!