Ο Λιονέλ Μέσι θα... γνωρίσει ένα νέο πρωτάθλημα, αυτό του Major League Soccer όχι μόνο ως παίκτης αλλά και ως μέτοχος της Ίντερ Μαϊάμι.

Μετά την La Liga και την Ligue 1, ο Λιονέλ Μέσι θα… γνωρίσει ένα νέο πρωτάθλημα, αυτό του Major League Soccer, στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Ο διάσημος Αργεντινός, αποφάσισε να… περάσει τον Ατλαντικό και να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιντερ Μαϊάμι, επιλογή που ενισχύθηκε σε καίριο βαθμό, μετά την απόφαση του αμερικανικού συλλόγου, αλλά και του MLS στο σύνολο του, να… κινητοποιηθούν, προκειμένου να θέσουν σε εφαρμογή, μια μεγάλης κλίμακας συμφωνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της γαλλικής εφημερίδας «L’Équipe», ο Λιονέλ Μέσι αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τους διοικούντες την ομάδα του Μαϊάμι. Οι ισπανόφωνων αδελφοί, Χόρχε και Χοσέ Μας, έκαναν τα πάντα για να πείσουν τον «pulga», ενώ παράλληλα, η Adidas και η Apple TV+, διαδραμάτισαν καθοριστικό ρόλο, σε αυτήν την συμφωνία.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Οι δύο εταιρείες έχουν αναλάβει να πληρώσουν μέρος των κερδών τους (σ.σ. από πωλήσεις προϊόντων και συνδρομές) στον πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα. Συνεργασίες που θα μπορούσαν του αποφέρουν ετησίως, ένα ποσό κοντά στα 30 εκατομμύρια δολλάρια (σ.σ. 27,8 εκατομμύρια ευρώ) ή και μεγαλύτερο, ανάλογα με ορισμένες μεταβλητές.

Τέλος, από την συμφωνία, προβλέπεται ότι ο Μέσι θα κατέχει ένα ποσοστό 20-25% από το μετοχικό κεφάλαιο της Ιντερ Μαϊάμι.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!