Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι, μηνύει την Έβερτον στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου.

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι, μηνύει την Έβερτον στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου. Την είδηση μετέδωσε η αγγλική εφημερίδα Guardian, υπενθυμίζοντας ότι ο Ιταλός τεχνικός οδήγησε τα «Ζαχαρωτά» μεταξύ Δεκεμβρίου 2019 και 2021, πριν επιστρέψει στη «Βασίλισσα» με την οποία κατάκτησε άλλο ένα Champions League.

Η κίνηση του «Καρλέτο» είναι το τελευταίο χτύπημα στην Έβερτον, η οποία έχει πέσει θύμα μιας σειράς οικονομικών δεινών τα τελευταία χρόνια, συμπεριλαμβανομένης μιας συνεχιζόμενης προσπάθειας συγκέντρωσης κεφαλαίων για την ολοκλήρωση της κατασκευής του νέου γηπέδου της, στο Μπράμλεϊ-Μουρ Ντοκ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Οι δικηγόροι του Αντσελότι κατέθεσαν την καταγγελία κατά των πρώην εργοδοτών του αργά το βράδυ της Παρασκευής, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα. Η κλήτευση αναφέρεται σε «γενικές εμπορικές συμφωνίες και συμβόλαια».

Δεν δόθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες πίσω από τη μήνυση, η οποία ξεκίνησε δύο χρόνια μετά την αποχώρηση του Ιταλού μάνατζερ από το «Γκούντισον Παρκ».

Το αίτημα του Κάρλο Αντσελότι θα μπορούσε να ασκήσει περαιτέρω πίεση στο διοικητικό συμβούλιο και την ιδιοκτησία της Έβερτον, με τον σύλλογο να αναμένεται να πουλήσει αρκετούς παίκτες το καλοκαίρι, παρά την αποφυγή του υποβιβασμού από την Premier League στην Championship, την τελευταία αγωνιστική ημέρα (38η) της περιόδου 2022-23.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!