Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εκτός από τον νέο του έρωτα εξομολογήθηκε το απωθημένο που έχει για ένα συγκεκριμένο hypercar.

Τένις, νέα σύντροφος, ταξίδια στο Ντουμπάι και πλούσια ζωή. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τα συνδυάζει όλα και συνεχίζει να προκαλεί εντύπωση στα social media, όχι μόνο με τις αθλητικές του επιδόσεις αλλά και με την προσωπική του ζωή.

Σε ένα νέο βίντεο που ανάρτησε στο Twitter, προχωρά σε δύο αποκαλύψεις. Αφενός, επιβεβαιώνει επίσημα τη σχέση του με την Πάουλα Μπαντόσα, παρά το γεγονός ότι δεν έχει γίνει επίσημη ανακοίνωση επ’ αυτού. Και αφετέρου τον… έρωτά του για ένα hypercar.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στο βίντεο αυτό, βλέπουμε πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς στέκεται μπροστά από μια βιτρίνα, όπου στο βάθος φαίνεται ένα παράξενο υπεραυτοκίνητο.

Μάλιστα, ο άνθρωπος που καταγράφει τη σκηνή τον ενθαρρύνει, λέγοντάς του ότι αυτό είναι το μοναδικό πρωτότυπο.

Πράγματι, αυτό ισχύει, καθώς πρόκειται για το Ares S1 Project, το οποίο σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε από την εταιρία Ares με έδρα τη Μόντενα της Ιταλίας.

Πρόκειται ουσιαστικά για μία Corvette C8 με κινητήρα V8 των 6,2 λίτρων και ισχύ που θα ξεπερνά τα 700 άλογα. Οι επιδόσεις είναι εκρηκτικές, με το 0-100 χλμ/ώρα να γίνεται σε μόλις 2,7 δευτερόλεπτα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!