Ο φόργουορντ των Μαϊάμι Χιτ, Κέβιν Λoβ, επέστρεψε στην ομάδα στο Ντένβερ την Κυριακή μετά τη γέννηση της κόρης του.

Ο φόργουορντ των Μαϊάμι Χιτ, Κέβιν Λoβ, επέστρεψε στην ομάδα στο Ντένβερ την Κυριακή, μια ημέρα αφότου η σύζυγός του, το μοντέλο Κέιτ Μποκ, έφερε στον κόσμο την κορούλα τους.

Ο Λοβ έχασε την πτήση των Χιτ για το Ντένβερ και πέταξε μόνος του την Κυριακή προκειμένου να δει την ανάλυση του βίντεο από το τεχνικό επιτελείο και να συμμετάσχει στις δραστηριότητες των Μίντια, μία ημέρα πριν από τον 5ο αγώνα των NBA Finals.

«Όλοι είναι ευτυχισμένοι και υγιείς», είπε ο Λοβ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου και συνέχισε: «Μπόρεσα να προλάβω να δω φιλμ. Κοιμήθηκα λίγο, οπότε σήμερα θα εγκλιματιστώ, θα κάνω μερικές θεραπείες, θα ξεκουραστώ και θα είμαι έτοιμος για το ματς».

Οι Χιτ χάνουν από τους Νάγκετς με 3-1 στη σειρά των Τελικών. Μόνο μία ομάδα έχει ανακάμψει ποτέ από το 3-1, οι Κλίβελαντ Καβαλίερς, οι οποίοι κέρδισαν τον τίτλο απέναντι στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς το 2016 με 4-3.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ο Λοβ ήταν βασικό μέλος αυτής της ομάδας του Κλίβελαντ.

«Φυσικά, όταν βρίσκεσαι με την πλάτη στον τοίχο, αρχίζεις να ψάχνεις για απαντήσεις, λύσεις», είπε ο πέντε φορές All-Star Λοβ. «Αλλά είμαστε μια ομάδα που όπως γνωρίζετε είναι εξαιρετικά ανθεκτική. Καταλαβαίνουμε ότι μετράει κάθε κατοχή, είναι ένα παιχνίδι.

Ξέρω ότι αυτό είναι κάτι που είναι κλισέ και το λένε όλοι, αλλά νιώθουμε ότι αν βγούμε έξω, κάνουμε μια καλή αρχή αύριο, παίξουμε εξαιρετικά σκληρά και δώσουμε στον εαυτό μας μια ευκαιρία για να επιστρέψουμε στο Μαϊάμι, θα τα έχουμε καταφέρει»

Ο 34χρονος Λοβ, εντάχθηκε στους Χιτ τον Φεβρουάριο από το Κλίβελαντ. Είχε κατά μέσο όρο 7,7 πόντους και 5,7 ριμπάουντ σε 21 παιχνίδια για το Μαϊάμι στην κανονική περίοδο και συνεισφέρει 7,1 πόντους και 5,7 ριμπάουντ σε 19 αγώνες των playoffs.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!