Ο Κώστας Παπανικολάου υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και όπως ενημέρωσε η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στο γαστροκνήμιο και η συμμετοχή του στον 4ο τελικό είναι αμφίβολη.

Ο Κώστας Παπανικολάου αισθάνθηκε ενόχληση στη γάμπα, κατά τη διάρκεια του 3ου, νικηφόρου για τον Ολυμπιακό τελικού, με τον Παναθηναϊκό, στο ΣΕΦ, χθες (11/6) και έκτοτε δεν αγωνίστηκε ξανά.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και όπως ενημέρωσε η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στο γαστροκνήμιο και η συμμετοχή του στον 4ο τελικό, στο ΟΑΚΑ, την ερχόμενη Πέμπτη (15/6, 21:15) είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Έτσι, ο Ολυμπιακός ίσως κληθεί να αγωνιστεί χωρίς τον αρχηγό του στο Game 4 της σειράς των τελικών, σε έναν αγώνα που θα μπορούσε να κρίνει τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας 2023, καθώς η ομάδα του Πειραιά προηγείται με 2-1 έναντι του Παναθηναϊκού.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Κώστας Παπανικολάου