Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε ήταν ο μεγάλος άτυχος του τελικού του Champiosn League καθώς αποχώρησε τραυματίας. Μάλιστα, αποκάλυψε το διάστημα που παλεύει με τον συγκριμένο τραυματισμό.

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε ήταν ο μεγάλος άτυχος του τελικού του Champiosn League καθώς αποχώρησε τραυματίας. Μάλιστα, αποκάλυψε το διάστημα που παλεύει με τον συγκριμένο τραυματισμό.

Μάλιστα, θα υποβληθεί σε εξέταση για τον τραυματισμό του. Αν κριθεί ότι πρόκειται για ρήξη τρίτου βαθμού, πιθανόν να μείνει εκτός για έως και τρεις μήνες.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κέβιν Ντε Μπρόινε:

«Παλεύω εδώ και δύο μήνες, από το εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου. Ήταν όλες μικρές ρήξεις, αλλά σήμερα έσπασε εντελώς και έτσι δεν μπορούσα να συνεχίσω.

Μου έλεγαν εδώ και δύο μήνες ότι υπάρχει πιθανότητα να κινδυνεύω, αλλά, ξέρετε, το δέχεστε. Έκανα αυτό που έπρεπε να κάνω. Προφανώς έχασα κάποια παιχνίδια, αλλά τα παιχνίδια όπως της Άρσεναλ, της Μπάγερν και της Ρεάλ τα κατάφερα. Δίνω τα πάντα για την ομάδα μου και οι άνθρωποι στον σύλλογο το γνωρίζουν αυτό.

Προσπαθώ να είμαι διαθέσιμος για την ομάδα μου και ξέρω ότι με τον τύπο του παίκτη που είμαι υπάρχει μερικές φορές η πιθανότητα με όλη τη δύναμη και το είδος των τρεξίματος που κάνω και την ένταση με την οποία παίζω να βάλω το σώμα μου σε κίνδυνο. Αλλά αυτό δεν πειράζει. Κάνω τα πάντα για να κερδίσω το παιχνίδι. Και μερικές φορές είναι δύσκολο. Στον τελικό, ο προσαγωγός απλά έσπασε».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!