Οι Ντάνιελ Χάκετ και Μίλος Τεόντοσιτς άνοιξαν διάλογο με την κερκίδα και η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει...

Τρομερές εικόνες στην Ιταλία. Οι Ντάνιελ Χάκετ και Μίλος Τεόντοσιτς άνοιξαν διάλογο με την κερκίδα και η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει…

Καθώς οι παίκτες της Βίρτους Μπολόνια κατευθύνονταν προς τα αποδυτήρια ο Μίλος Τεόντοσιτς κινήθηκε προς το σημείο που βρισκόταν ένας οπαδός της Αρμάνι. Μάλιστα, το ίδιο εκνευρισμένος ήταν και ο Ντάνιελ Χάκετ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μάλιστα, στο βίντεο διακρίνεται μια γυναίκα, η οποία φοράει την εμφάνιση της Αρμάνι Μιλάνο και κρατάει ένα μωρό στην αγκαλιά της, να συμμετέχει και αυτή στα επεισόδια, προσπαθώντας να απομακρύνει τους παίκτες της Βίρτους Μπολόνια. Ντάνιελ Χάκετ και Μίλος Τεόντοσιτς

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!