Η Γουέστ Χαμ κατέκτησε το Conference League και ηεπιτυχία αυτή κρατά κανονικά και με τον... νόμο τον Ντέιβιντ Μόγες στον πάγκο της.

Η Γουέστ Χαμ κατέκτησε ευρωπαϊκό τίτλο, το Conference League επιστρέφοντας στα… σαλόνια της Ευρώπης μετά από πολλά χρόνια.

Και, φυσικά, η επιτυχία αυτή κρατά κανονικά και με τον… νόμο τον Ντέιβιντ Μόγες στον πάγκο της και τη νέα σεζόν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μπορεί τα «σφυριά», παρά τις σημαντικές μεταγραφές το περασμένο καλοκαίρι, να κινδύνευσαν τη φετινή σεζόν ακόμη και με υποβιβασμό, αλλά η διοίκηση του συλλόγου διέρρευσε στα αγγλικά ΜΜΕ πως δεν τίθεται κανένα θέμα τεχνικής ηγεσίας και στηρίζει πάντα τον Σκωτσέζο τεχνικό, μετά την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου.

Και πώς να τεθεί τέτοιο θέμα, άλλωστε, όταν η ομάδα έφτασε στην κορυφή της Ευρώπης ακόμα και στη τρίτη τη τάξει διοργάνωση.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!