Γυρνάμε το χρόνο πίσω, όταν ο Έρλινγκ Χάαλαντ σόκαρε για πρώτη φορά τον ποδοσφαιρικό πλανήτη πετυχαίνοντας ένα σπουδαίο επίτευγμα.

Πλέον, έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας. Στα 22 του χρόνια, ο Έρλινγκ Χάαλαντ θεωρείται ήδη από τους κορυφαίους επιθετικούς στον κόσμο.

Κάποια χρόνια πριν, ο νεαρός επιθετικός ήταν ακόμη ένα ταλέντο που αγωνιζόταν στην Σάλτσμπουργκ. Παράλληλα, έδινε και το παρόν στο Παγκόσμιο Κύπελλο Κ20 με την εθνική ομάδα της Νορβηγίας. Οι σκάουτερ είχαν σημειωμένο στο μπλοκάκι τους το όνομα του, το οποίο είχε αρχίσει να γίνεται ολοένα και πιο γνωστό.

Σε εκείνο τον αγώνα όμως ο Έρλινγκ Χάαλαντ έκανε “μπαμ”. Ο ταλαντούχος άσος έδειξε πως είναι ένας άντρας ανάμεσα σε παιδιά. Έκανε ό,τι ήθελε, σαν να έπαιζε στην αυλή του σπιτιού του. Στο τέλος των 90 λεπτών, ο νυν αστέρας της Ντόρτμουντ είχε πετύχει εννιά (!!) γκολ απέναντι στην Ονδούρα.

Η ομάδα του τελικά νίκησε με 12-0. Όλοι όμως μιλούσαν για τον απίθανο Νορβηγό και το άπιαστο ρεκόρ του. Ασφαλώς και κανείς δεν είχε πετύχει εννιά γκολ σε ένα ματς της διοργάνωσης και φανταζόμαστε πως ούτε πρόκειται.

Έρλινγκ Χάαλαντ

Έρλινγκ Χάαλαντ

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό.  Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!