Ο πρόεδρος της Ίντερ, Στίβεν Ζανγκ, δήλωσε περήφανος για την ομάδα του λόγω της εμφάνισής της στον τελικό του Champions League.

Ο πρόεδρος της Ίντερ, Στίβεν Ζανγκ, δήλωσε περήφανος για την ομάδα του λόγω της εμφάνισής της στον τελικό του Champions League.

Αναλυτικά όσα είπε ο Στίβεν Ζανγκ:

«Θέλω να συγχαρώ τη Σίτι γιατί έκαναν μια σπουδαία σεζόν. Ταυτόχρονα όμως είμαι πολύ περήφανος που η Ίντερ έφτασε εδώ. Η εμφάνισή μας στον τελικό επιβεβαίωσε πόσο δυνατοί είμαστε. Πριν τον αγώνα όλοι έλεγαν πόσο μεγάλο αουτσάιντερ είμαστε, αλλά εμείς αποδώσαμε στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια και είμαι πραγματικά περήφανος.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μπορούμε να κρατήσουμε πολλά θετικά από αυτή τη σεζόν. Η πορεία μας μέχρι τον τελικό και η πολύ καλή μας παρουσία σε αυτόν είναι μια πολύτιμη εμπειρία για τη συνέχεια. Πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και για να τα πάμε ακόμη καλύτερα του χρόνου θα πρέπει να δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά».

Όσο για το μέλλον του Λουκάκου στην Ίντερ:

«Ο Λουκάκου έδειξε ότι έχει δεθεί με την Ίντερ, είναι σπουδαίος παίκτης. Αλλά ο Λουκάκου έχει συμβόλαιο με την Τσέλσι και περιμένουμε να δούμε τι θέλουν να κάνουν».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!