Ο Ροντρί τόνισε ότι έπαιξε "σκατά" στο πρώτο ημίχρονο του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ, πριν πετύχει το νικητήριο γκολ.

Ο Ροντρί τόνισε ότι έπαιξε “σκατά” στο πρώτο ημίχρονο του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ, πριν πετύχει το νικητήριο γκολ απέναντι στην Ίντερ.

Ο Ρόντρι παραδέχτηκε ότι έπαιξε άσχημα σε όλο το πρώτο ημίχρονο απέναντι στην Ίντερ, προτού σκοράρει ένα εξαιρετικό νικητήριο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο που ολοκλήρωσε ένα ιστορικό τρεμπλ για τους «πολίτες».

Ο Ισπανός πρόλαβε μια χαλαρή μπάλα μέσα στην περιοχή και την έστειλε με σουτ νικώντας τον Αντρέ Ονάνα στο 68ο λεπτό.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μιλώντας μετά το τέλος του τελικού, ο Ρόντρι δήλωσε: «Είμαι συγκινημένος. Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Όλα αυτά τα παιδιά εδώ γύρω [δείχνει προς τους οπαδούς] περίμεναν δεν ξέρω πόσα χρόνια. Το αξίζουν, το αξίζουμε κι εμείς. Τα τελευταία χρόνια ήμασταν τόσο κοντά. Θέλω απλώς να τους ευχαριστήσω όλους. Δεν ήταν εύκολο.

»Τι ομάδα αντιμετωπίσαμε! Ο τρόπος που αμύνεται και αντεπιτίθεται. Δώσαμε τα πάντα. Δεν ήμουν καλός στο πρώτο ημίχρονο, έπαιζα σκατά. Έτσι είναι οι τελικοί. Δεν μπορείς να περιμένεις να παίξεις καλά όπως πάντα. Τα συναισθήματα και τα νεύρα είναι εκεί. Αγωνιστήκαμε σαν ζώα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!