Η μαδριλένικη εφημερίδα MARCA αναφέρει ότι ο Ορμπελίν Πινέδα θέλει να παραμείνει στην ΑΕΚ.

Η μαδριλένικη εφημερίδα MARCA αναφέρει ότι ο Ορμπελίν Πινέδα θέλει να παραμείνει στην ΑΕΚ μετά την εξαιρετική χρονιά που έκανε στην Ελλάδα και την «Ένωση».

Θυμίζουμε πως ο έμπειρος παίκτης έχει συμβόλαιο με τη Θέλτα μέχρι και το καλοκαίρι του 2027 ενώ υπάρχουν κι άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται για την περίπτωσή του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα για το μέλλον του Ορμπελίν Πινέδα:

«Εκείνος με την καλύτερη αγοραστική αξία, είναι ο Ορμπελίν Πινέδα, μετά την καλή χρονιά με την ΑΕΚ. Ο ποδοσφαιριστής, φάνηκε πως είναι υπέρ του να παραμείνει στην Ελλάδα και να παίξει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αν και μπορεί να υπάρχουν και άλλοι σύλλογοι που ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν. Η Θέλτα ελέγχει το μέλλον του Μεξικανού, ο οποίος θα μπορούσε να μείνει στην ομάδα τη νέα σεζόν».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!