Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι «έδειξε» ποιος θα μπορούσε να αποτελέσει την ιδανική επιλογή για τη Νάπολι, επιλέγοντας τον νυν προπονητή της Φιορεντίνα, Βιτσέντζο Ιταλιάνο.

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι πήρε τον πρώτο τίτλο της Νάπολι έπειτα από 33 χρόνια κι αποχωρεί περήφανος και επιτυχημένος κι όλος ο οργανισμός των «παρτενοπέι» ασχολείται με τον «διάδοχό» του στον πάγκο.

Ο 64χρονος τεχνικός πάντως σε δηλώσεις του στα ιταλικά ΜΜΕ, «έδειξε» ποιος θα μπορούσε να αποτελέσει την ιδανική επιλογή για τη Νάπολι, επιλέγοντας τον νυν προπονητή της Φιορεντίνα, Βιτσέντζο Ιταλιάνο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Με τον λαό της Νάπολης γεννήθηκε ένας ανεξίτηλος δεσμός που θα κρατήσει για πάντα. Όπως είπα σε συνέντευξη Τύπου, αν αγαπάς πραγματικά κάποιον, πρέπει να μπορείς να του αφιερώσεις τον χρόνο σου και εγώ αφιέρωσα όλο τον χρόνο μου στη Νάπολι», ανέφερε αρχικά ο Σπαλέτι και πρόσθεσε:

«Ο Βιτσέντζο Ιταλιάνο θα μπορούσε να είναι ο κατάλληλος για τη Νάπολι, έχει την επιθυμία να τα δίνει όλα για την ομάδα του. Το είδαμε αυτό και στους τελικούς, παρότι η Φιορεντίνα έχασε και τους δύο.

Ο τελικός κρίνεται από στιγμές αλλά για να φτάσει κάποιος εκεί, σημαίνει ότι δούλεψε καλά. Πάντως ο Ντε Λαουρέντις έχει δείξει πως ξέρει να επιλέγει εξαιρετικούς προπονητές».

Ο Ιταλιάνο πάντως έχει ήδη επεκτείνει το συμβόλαιό του με τη Φιορεντίνα έως το καλοκαίρι του 2024.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!