Ο Σιμόνε Ιντζάγκι υπογράμμισε πως όλοι στον σύλλογο του Μιλάνου θα πρέπει να νιώθουν υπερηφάνεια παρά την ήττα στον τελικό.

Η Ίντερ ηττήθηκε στον τελικό του Champions League από τη Μάντσεστερ Σίτι με 1-0 αλλά ο Σιμόνε Ιντζάγκι εμφανίστηκε ικανοποιημένος για τους παίκτες του.

Ειδικότερα, ο Ιντζάγκι υπογράμμισε πως όλοι στον σύλλογο του Μιλάνου θα πρέπει να νιώθουν υπερηφάνεια.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Έδωσα συγχαρητήρια στους παίκτες μου, ήταν υπέροχοι. Έκαναν ένα τεράστιο ματς και είναι μία δύσκολη στιγμή, χάσαμε έναν τελικό που θέλαμε πολύ. Πρέπει να είμαστε περήφανοι», ανέφερε αρχικά ο Ιταλός κόουτς, προσθέτοντας στη συνέχεια:

«Δεν θα άλλαζα με τους παίκτες μου κανέναν και είδατε τον λόγο, ήταν τέλειοι σαν ομάδα, παίξαμε απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα και δεχθήκαμε ελάχιστες φάσεις. Υπάρχουν πράγματα για τα οποία μετανιώνουμε αλλά θα πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για όσα κάναμε. Υπέροχοι ήταν και οι οπαδοί μας. Όλος ο κόσμος είδε ότι η Ίντερ έπαιξε ένα σοβαρό παιχνίδι.

Υπάρχει μεγάλη λύπη, οι παίκτες είναι στεναχωρημένοι, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Είναι ο πέμπτος μας τελικός μέσα σε είκοσι μήνες, πρέπει να είμαστε υπερήφανοι».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!