Ο Τιερί Ανρί παραδέχτηκε ότι ο Ρομέλου Λουκάκου έκανε κάποια κρίσιμα λάθη στην ήττα της Ίντερ στον τελικό του Champions League.

Ο Τιερί Ανρί παραδέχτηκε ότι ο Ρομέλου Λουκάκου έκανε κάποια κρίσιμα λάθη στην ήττα της Ίντερ στον τελικό του Champions League που θα είναι δύσκολο να διαχειριστεί.

Ο Λουκάκου έχασε μια ξεκάθαρη ευκαιρία να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις του τελικού του Champions League που έχασε η Ίντερ από τη Μάντσεστερ Σίτι. Και ο Ανρί, πρώην βοηθός προπονητή του στην εθνική ομάδα του Βελγίου, παραδέχθηκε ότι ο επιθετικός πιθανότατα θα δυσκολευτεί να διαχειριστεί το λάθος του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Θα πρέπει να περάσει ακριβώς ό,τι πέρασε μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο», δήλωσε ο Ανρί στο CBS Sports. «Ο κόσμος, αν και νομίζω ότι ήταν δύσκολο με τον Ντιμάρκο, θα εξακολουθήσει να τον κατηγορεί.

»Η κεφαλιά αυτή θα επιστρέψει για να τον στοιχειώσει. Θα πρέπει να ζήσει με αυτό. Έχω χάσει τελικούς, έχω κερδίσει τελικούς, μερικές φορές δεν είσαι στη σωστή πλευρά».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!