Η Αλ Χιλάλ έχει βρει ήδη τον επόμενο μεγάλο μεταγραφικό στόχο της και αυτός είναι ο Νεϊμάρ.

Μπορεί η συμφωνία με τον Λιονέλ Μέσι να μην προχώρησε ωστόσο ήδη η Αλ Χιλάλ έχει βρει τον επόμενο μεγάλο στόχο της. Φυσικά, μιλάμε για τον Νεϊμάρ.

Όπως αναφέρει το CBS Sports, αντιπροσωπεία της ομάδας έχει ταξιδέψει στο Παρίσι προκειμένου να συζητήσει ένα ενδεχόμενο συνεργασίας.

Φυσικά, τίποτα δεν είναι στο χέρι τους καθώς εκτός από την προσφορά που πρέπει να ικανοποιεί την Παρί Σεν Ζερμέν, πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή με τον Νεϊμάρ και να πειστεί να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Αλ Χιλάλ δίνει 200 εκατ. ευρώ στον Νεϊμάρ, ενώ προσφέρει και 45 εκατ. ευρώ στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Το μέλλον του Βραζιλιάνου σταρ θα είναι σίγουρα μακριά από το Παρίσι καθώς καμία από τις δύο πλευρές δεν επιθυμεί να συνεχιστεί η συνεργασία τους.

Θυμίζουμε πως η «Equipe» είχε αναφέρει πως ο Πεπ Γκουαρντιόλα είχε μία επικοινωνία με την πλευρά του παίκτη και συζήτησαν το ενδεχόμενο να συνεργαστούν.

Το μόνο σίγουρο είναι πως το συμβόλαιο του Νεϊμάρ με την Παρί Σεν Ζερμέν είναι μέχρι το 2025.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!