Ολοένα και περισσότερο φουντώνουν τα σενάρια για την απόκτηση του Τάιλερ Ντόρσεϊ από τον Παναθηναϊκό τα τελευταία 24ωρα.

Ολοένα και περισσότερο φουντώνουν τα σενάρια για την απόκτηση του Τάιλερ Ντόρσεϊ από τον Παναθηναϊκό τα τελευταία 24ωρα.

Μάλιστα, ο Ελληνοαμερικανός γκαρντ φαίνεται να έχει τοποθετηθεί δημοσίως γι’ αυτή την προοπτική πριν από περίπου δύο μήνες σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα “SDNA” και τον δημοσιογράφο, Γιώργο Ζάκκα.

Όσον αφορά την επιστροφή του στην Ελλάδα αλλά και τυχόν συζητήσεις με τους «πρασίνους», ο Τάιλερ Ντόρσεϊ ανέφερε:

«Είμαι ανοιχτός να μιλήσω στον οποιονδήποτε. Στο τέλος της ημέρας, αυτό είναι μια δουλειά, είναι business. Όλοι το καταλαβαίνουν αυτό. Το μπάσκετ είναι business», ξεκαθάρισε τον περασμένο Απρίλιο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η επόμενη επαγγελματική επιλογή μου να είναι καλή για εμένα και την οικογένειά μου. Δεν έχει σημασία το πού θα είναι. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν και θα έπαιζα οπουδήποτε, ειλικρινά. Επομένως, αυτό είναι όλο. Το μπάσκετ σήμερα είναι μια δουλειά. Έτσι το αντιμετωπίζουν οι προπονητές, οι general managers, όλοι. Οι άνθρωποι που “τρέχουν” τις ομάδες είναι επιχειρηματίες, δεν είναι αθλητές. Όλα είναι business, το έμαθα με την πάροδο των χρόνων και με αυτό το κριτήριο λαμβάνω τις αποφάσεις μου», υπογράμμισε.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!