Η σχέση που διατηρεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα έχει πλέον γίνει γνωστή στο κοινό - Η πρώτη τους κοινή φωτογραφία.

Η σχέση που διατηρεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα έχει πλέον γίνει γνωστή στο κοινό.

Οι δύο τους δημοσίευσαν την πρώτη κοινή τους φωτογραφία στους επίσημους λογαριασμούς τους.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Προηγούμενες φωτογραφίες και βίντεο που είχαν διαρρεύσει προέρχονταν από τον δεύτερο λογαριασμό του Στέφανου Τσιτσιπά στο Instagram.

Τώρα, και οι δύο ανέβασαν μια φωτογραφία μαζί στους επίσημους λογαριασμούς τους, ενώ από άλλες αναρτήσεις φαίνεται ότι βρίσκονται στο Ντουμπάι για μια σύντομη εξόρμηση.

Δείτε την πρώτη κοινή φωτογραφία του ζευγαριού όπως την ανάρτησε στα social media ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!