Η Αναντολού Εφές του Εργκίν Αταμάν επέστρεψε από τους... νεκρούς και ο ίδιος απάντησε στους επικριτές της ομάδας του.

Τι κι αν είχε ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της κόντρα στην Φενέρμπαχτσε με σφαλιάρα 42 πόντων; Η Αναντολού Εφές του Εργκίν Αταμάν επέστρεψε από τους… νεκρούς και με τρεις συνεχόμενες νίκες, προκρίθηκε στους τελικούς του τουρκικού πρωταθλήματος.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Εργκίν Αταμάν ήταν εκστασιασμένος, οι πανηγυρισμοί του προκάλεσαν ένταση, ενώ στις πρώτες του δηλώσεις αποθέωσε τους αθλητές του για το πείσμα και την αποφασιστικότητά τους.

«Η Φενέρμπαχτσε είναι ένας μεγάλος σύλλογος της EuroLeague, όμως οι αθλητές μου έδειξαν εξαιρετικό χαρακτήρα όταν όλοι τους κορόιδευαν επειδή έχασαν με 42 πόντους στον πρώτο αγώνα της σειράς. Έλεγαν “Η Αναντολού Εφές τελείωσε, η Αναντολού Εφές είναι σε διακοπές”».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί!