Ο Τάιλερ Χίρο αλλά και οι άνθρωποι των Χιτ είχαν ελπίδες για το Game 4 των NBA Finals αλλά ο 23χρονος δεν θα παίξει ούτε σε αυτό.

Ο Τάιλερ Χίρο αλλά και οι άνθρωποι των Χιτ είχαν ελπίδες για το Game 3 των NBA Finals ως προς την επιστροφή του στην δράση. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν συνέβη και δεν θα συμβεί ούτε στο Game 4.

Το ιατρικό επιτελείο των Μαϊάμι Χιτ έθεσε τον δεύτερο σκόρερ τους εκτός και για τον 4ο αγώνα της σειράς με τους Νάγκετς.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο 23χρονος γκαρντ δεν έχει πάρει ακόμα το τελικό “ΟΚ” των γιατρών για να επιστρέψει και δεν αναμένεται να το πάρει.

Να θυμίσουμε πως ο Χίρο προπονείται με τους συμπαίκτες του εδώ και μία εβδομάδα, αλλά υπάρχει συγκεκριμένη διαδικασία στην αποθεραπεία του στο δεξιό χέρι, όπου και υπέστη κάταγμα στο Game 1 του πρώτου γύρου των playoffs κόντρα στους Μπακς.

Αυτή τη διαδικασία θα πρέπει να ακολουθήσει για να πάρει την άδεια των γιατρών.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!