Ο Τζέιμς Χάρντεν είναι αντικείμενο έντονων συζητήσεων κατά τη διάρκεια της φετινής free agency και ομάδα... έκπληξη τον κυνηγάει.

Ο Τζέιμς Χάρντεν, ένας από τους ποιοτικότερους point guards του NBA, είναι αντικείμενο έντονων συζητήσεων κατά τη διάρκεια της φετινής free agency.

Παρά το γεγονός ότι ο ίδιος έχει δηλώσει ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμη για το μέλλον του, πολλά δημοσιεύματα επισημαίνουν ότι διχάζεται ανάμεσα στο να παραμείνει στους Σίξερς ή να επιστρέψει στους Ρόκετς.

Ωστόσο, η δημοσιογράφος του ESPN, Ραμόνα Σέλμπουρν, έφερε μια νέα ομάδα στο προσκήνιο κατά τη διάρκεια ενός γνωστού podcast της. Καθώς συζητούσε για το μέλλον του Κρις Πολ, ο οποίος αναφέρθηκε ότι οι Σανς σκοπεύουν να τον αποδεσμεύσουν ή να τον ανταλλάξουν, η Σέλμπουρν αποκάλυψε μια “βόμβα”.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αυτή η “βόμβα” πιθανότατα αναφέρεται στο ενδεχόμενο ο Χάρντεν να συμπεριληφθεί στη συζήτηση με τους Φοίνιξ Σανς. Αν και δεν παρείχε περισσότερες λεπτομέρειες, αυτή η αποκάλυψη δημιούργησε αναστάτωση και προκάλεσε μεγάλη αντίδραση στον κόσμο του μπάσκετ.

Συνολικά, οι επιλογές του Τζέιμς Χάρντεν για την επόμενη ομάδα του παραμένουν αβέβαιες, με πολλές φήμες να τον συνδέουν με τους Σίξερς, τους Ρόκετς και τώρα, ενδεχομένως, με τους Σανς. Οι θαυμαστές του σίγουρα αναμένουν με αγωνία να δουν πού θα συνεχίσει την καριέρα του.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!