Λήξη συναγερμού για τον Ολυμπιακό καθώς αποφεύχθηκαν τα χειρότερα σχετικά με τον τραυματισμό του Σάσα Βεζένκοφ.

Λήξη συναγερμού για τον Ολυμπιακό καθώς αποφεύχθηκαν τα χειρότερα σχετικά με τον τραυματισμό του Σάσα Βεζένκοφ.

Οστικό οίδημα στο δεξί γόνατο έδειξε η μαγνητική τομογραφία που έκανε ο MVP του Ολυμπιακού, κάτι που σημαίνει ότι χάνει πιθανότατα το ματς της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Ο Σάσα Βεζένκοφ υπέστη οστικό οίδημα στην οπίσθια επιφάνεια του έσω κνημιαίου κονδύλου δεξιού γονάτου», αναφέρει η ενημέρωση της ερυθρόλευκης ΚΑΕ.

Η συμμετοχή του sτον τρίτο τελικό θεωρείται πάντως εξαιρετικά αμφίβολη.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!