Μαρία Σάκκαρη: Στο Νο 8 της παγκόσμιας κατάταξης η Ελληνίδα τενίστρια παρά τον αποκλεισμό της από το Roland Garros.

Αν και στο Roland Garros συμβιβάστηκε με έναν επώδυνο πρόωρο αποκλεισμό στον πρώτο γύρο, η Μαρία Σάκκαρη, κατάφερε να παραμείνει στην πρώτη δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης.

Η 27χρονη τενίστρια βρίσκεται στο Νο 8, αφού η Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια δεν εξασφάλισε την πρόκριση για τον τελικό του γκραν σλαμ του Παρισιού με αποτέλεσμα ν’ ανέβει έως το No10 της WTA κατάταξης.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αν δε η τελευταία είχε προκριθεί στον τελικό, τότε η Μαρία Σάκκαρη θα μπορούσε να υποχωρήσει κατά μία θέση.

Ο δεύτερος χρονικά ημιτελικός του απλού ανδρών, σήμερα, Παρασκευή (9/6) ανάμεσα στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ και τον Κάσπερ Ρουντ θα επηρεάσουν τη θέση στην παγκόσμια κατάταξη του Στέφανου Τσιτσιπά.

Ιδανικά, ο “Tsitsifast” θέλει να προκριθεί ο Γερμανός στον τελικό, ώστε ο Νορβηγός να υποχωρήσει μία θέση. Αν συμβεί αυτό, τότε ο Στέφανος Τσιτσιπάς θ’ ανέβει μία θέση και θα βρεθεί στο Νο 4.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!