Η Μαρία Σάκκαρη πήρε την wild card και θα λάβει μέρος για δεύτερη διαδοχική χρονιά στο τουρνουά «Rothesay Open» του Νότιγχαμ.

Η Μαρία Σάκκαρη πήρε την wild card και θα λάβει μέρος για δεύτερη διαδοχική χρονιά στο τουρνουά «Rothesay Open» του Νότιγχαμ, στη διοργάνωση που θα σημάνει την έναρξη της σεζόν της στο γρασίδι.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μετά τον πρόωρο αποκλεισμό της στο Ρολάν Γκαρόν από τη μετέπειτα φιναλίστ, Καρολίνα Μούχοβα, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα επιδιώξει να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται στο βρετανικό 250άρι τουρνουά της WTA, στο οποίο είχε αποκλειστεί πέρυσι στους προημιτελικούς από την Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια με 2-1 (6-4, 4-6, 6-3).

Στο Νότιγχαμ θα βρεθούν μερικά από τα κορυφαία ονόματα της WTA, όπως η Λινέτ και η Βέκιτς, ενώ αναμένεται να δώσει το «παρών» και η κάτοχος του τροπαίου, η Βραζιλιάνα Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια. Μαρία Σάκκαρη

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!