Μετά τον Λιονέλ Μέσι, η Ίντερ Μαϊάμι στοχεύει να αποκτήσει τόσο τον Άνχελ Ντι Μαρία όσο και τον Σέρχιο Μπουσκέτς.

Μετά τον Λιονέλ Μέσι, η Ίντερ Μαϊάμι στοχεύει να αποκτήσει τόσο τον Άνχελ Ντι Μαρία όσο και τον Σέρχιο Μπουσκέτς.

Τις τελευταίες ώρες επικρατεί πανικός στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής μετά την μεταγραφή του Μέσι. Τόσο πολύ που η όρεξη των διοικούντων της ομάδας έχει ανοίξει για τα καλά…

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ θέλει να ενισχύσει την ομάδα τόσο με τον Άνχελ Ντι Μαρία όσο και με τον Σέρχιο Μπουσκέτς.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Marca», ο Ντι Μαρία, παρόλο που έχει δεχτεί πλουσιοπάροχες προτάσεις, σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να μετακομίσει στο MLS στο πλευρό του Λιονέλ Μέσι.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.