Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο καλωσόρισε τον Λιονέλ Μέσι στο πρωτάθλημα του MLS, λέγοντας ότι τον περιμένει στο Νάσβιλ.

Αναμονή… τέλος σχετικά με το μέλλον του Λιονέλ Μέσι καθώς ο Αργεντινός σούπερ-σταρ επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ίντερ Μαϊάμι. Τα μηνύματα μετά τη συγκεκριμένη μεταγραφή ήταν πολλά και ένα εξ αυτών ήταν και αυτό του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Έλληνας μπασκετμπολίστας καλωσόρισε τον Λιονέλ Μέσι στο MLS και τόνισε πως ανυπομονεί να τον δει στο Νάσβιλ. Θυμίζουμε πως τα αδέρφια Αντετοκούνμπο έχουν αγοράσει μετοχές της συγκεκριμένης ομάδας, που βρίσκεται στην ίδια περιφέρεια με την Ίντερ Μαϊάμι στο MLS.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Παρακάτω ακολουθεί το μήνυμα που έστειλε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο:

«Καλωσόρισες στο MLS Μέσι!! Θα σε δω στο Νάσβιλ».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.