Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έμεινε εκτός της καλύτερης ενδεκάδας στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έμεινε εκτός της καλύτερης ενδεκάδας στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας!

Ο Πορτογάλος σταρ δεν κατάφερε να πανηγυρίσει κάποιον τίτλο της φετινής σεζόν και μοιραία έμεινε εκτός της σχετικής κούρσας.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Με την ανακοίνωση για την ενδεκάδα της χρονιάς στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, η απουσία του Ρονάλντο μπορεί να προκαλεί αίσθηση, ωστόσο δεν είναι λίγοι αυτοί που την θεωρούσαν αναμενόμενη.

Παρακάτω ακολουθεί η κορυφαία ενδεκάδα από την οποία απουσιάζει ο Κριστιάνο Ρονάλντο:

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.