Ένας από τους υποψήφιους για να αναλάβουν τη θέση του τεχνικού διευθυντή στη Μίλαν, είναι και ο πρώην «ερυθρόλευκος» Φρανσουά Μοντέστο.

Η αποχώρηση του Μαλντίνι από τη Μίλαν έχει προκαλέσει «σεισμό» στην ιταλική ομάδα που προσπαθεί να σχεδιάσει την επόμενη μέρα. Μάλιστα, ένας από τους υποψήφιους για να αναλάβουν τη θέση του τεχνικού διευθυντή στη Μίλαν, είναι και ο πρώην «ερυθρόλευκος» Φρανσουά Μοντέστο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε το «SempreMilan.it»:

«Ο νυν τεχνικός διευθυντής της Μόντσα είναι ο αρχιτέκτονας της ανάπτυξης του γνωστού ελληνικού συλλόγου, Ολυμπιακού. Ο Τζέφρι Μονκάντα (σ.σ. επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ) είναι αυτός που είναι περισσότερο υπέρ αυτής της υποψηφιότητας, καθώς εκτιμά ιδιαίτερα τη δουλειά του 44χρονου συμπατριώτη του».

Στο Νο.1 της λίστας βρίσκεται ο 36χρονος Γάλλος αρχισκάουτερ της Μίλαν, Ζοφρεΐ Μονκαντά ενώ έπειτα από τον Φρανσουά Μοντέστο ακολουθεί η επιλογή του Αλβανού αθλητικού διευθυντή Ιγκλί Ταρέ, που έφυγε από την Λάτσιο μετά από 18 χρόνια.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!