Η Μπάγερν Μονάχου ζητάει ποσό ύψους 8 με 10 εκατομμύρια ευρώ για την «ελευθέρας» του Νάγκελσμαν, τον οποίο θέλει η Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν είναι ένα από τα φαβορί για ν’ αντικαταστήσει τον Κριστόφ Γκαλτιέ, στον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν. Ομως η περίπτωση του νεαρού Γερμανού προπονητή, έχει μία ιδιαιτερότητα, που συμβαίνει σπάνια στο ποδόσφαιρο. Κι’ αυτή, δεν είναι άλλη, από το γεγονός, ότι αν και δεν εργάζεται στην Μπάγερν Μονάχου, ο Νάγκελσμαν έχει συμβόλαιο με τους Βαυαρούς και λαμβάνει κανονικά την μισθοδοσία του.

Πρόκειται για την λύση, που επέλεξαν οι διοικούντες τους πρωταθλητές Γερμανίας, όταν μεσούσης της περιόδου, αποφάσισαν να προσλάβουν τον Τόμας Τούχελ στην θέση του Νάγκελσμαν, ο οποίος όμως, έμεινε κανονικά στην μισθοδοσία του γερμανικού συλλόγου.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μάλιστα, ο Γερμανός προπονητής, αναμένεται σήμερα (7/6) στο Παρίσι, προκειμένου να συζητήσει δια ζώσης με τους διοικούντες την Παρί Σεν Ζερμέν, τις λεπτομέρειες μίας ενδεχόμενης συνεργασίας.

Ωστόσο, ο νεαρός τεχνικός, έχει συμβόλαιο για ακόμη τρία χρόνια με τους Βαυαρούς, που θα πρέπει να του καταβάλλουν περίπου 24 εκατομμύρια ευρώ, σ’ αυτό το χρονικό διάστημα.

Και σύμφωνα με την «TZ», η διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου, θα ζητήσει ένα ποσό μεταξύ οκτώ και 10 εκατομμυρίων ευρώ, για να «απελευθερώσει» τον Νάγκελσμαν, εφ’ όσον συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην γαλλική πρωτεύουσα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!