Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε κατά κράτος από τον Κάρλος Αλκαράθ και μίλησε για τους λόγους που τον οδήγησαν στην ήττα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε κατά κράτος από τον Κάρλος Αλκαράθ, ο οποίος επικράτησε 3-0 του Έλληνα τενίστα και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Roland Garros.

Μετά τον αποκλεισμό του, ο Τσιτσιπάς υποστήριξε ότι ο συνδυασμός από τις βραδινές ώρες που αγωνιζόταν είχαν επηρεάσει το πρόγραμμά του. Ακόμη, ισχυρίστηκε πως δεν τον βοήθησαν τα χάπια μελατονίνης που πήρε πριν από το ματς.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Ένα πράγμα που θα αποφύγω στο μέλλον είναι τα χάπια μελατονίνης και τον ύπνο πριν από τα ματς, γιατί ξεκάθαρα δεν βοηθάει.

Ήταν δύσκολο το πρόγραμμα τις τελευταίες μέρες. Έπαιξα αργά το βράδυ, μπορεί όχι πολύ αργά, αλλά αρκετά για να χαλάσει το πρόγραμμά μου. Ο ύπνος είναι πολύ σημαντικός και η αποθεραπεία το πιο σημαντικό πράγμα όταν παίζεις σε Slams.

Έκανα το ίδιο λάθος στο παρελθόν και όταν έπαιξα με τον Νόβακ στο Μπερσί πριν από έναν χρόνο είχα ακριβώς το ίδιο σκορ με τα δυο πρώτα σετ. Μάλλον στη μελατονίνη αρέσει το 1 και το 2.

Δεν ήταν καθόλου διασκεδαστικό. Ήμουν τελείως εκτός, κατά μία έννοια κοιμόμουν. Ελπίζω να μην ξανασυμβεί, είναι άσχημο.

Δεν θέλω να στερήσω τίποτα από τον Κάρλος, παίζει πολύ καλά. Άξιζε να κερδίσει, ας μην μιλάμε γι’ αυτό. Είμαι απλά σκασμένος που όλο αυτό με επηρέασε τόσο. Ας προχωρήσουμε», είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!