Ο Χάρι Μαγκουάιρ αναμένεται να φύγει άμεσα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Τότεναμ φαίνεται πως τον προσέγγισε.

Ο Ερικ Τεν Χαγκ δεν υπολογίζει τον Χάρι Μαγκουάιρ για την ενδεκάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έχει αποφασίσει να τον παραχωρήσει. Τότεναμ

Μάλιστα, σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ, η Γιουνάιτεντ έχει βάλει ήδη στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών τον Μαγκουάιρ και συνάμα θέτει την τιμή των 35 εκατ. ευρώ για την πώληση του, με την Τότεναμ να έχει δείξει ήδη ενδιαφέρον.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο νέος τεχνικός της ομάδας του Λονδίνου, Αγγελος Ποστέκογλου, πιστεύει στην αξία του και έχει εισηγηθεί στη διοίκηση των «σπερς» την απόκτηση του.

Ο 30χρονος διεθνής στόπερ θέλει να φύγει από το «Ολντ Τράφορντ» και βλέπει θετικά τη μετακίνηση του στην Τότεναμ, ώστε να μπορέσει να δώσει μια νέα ορμή στην καριέρα του.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!