Μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου με τον Λιονέλ Μέσι, η Παρί Σεν Ζερμέν έχασε 2 εκατομμύρια followers στο Instagram.

Τα πήρε όλα κι έφυγε ο Λιονέλ Μέσι από το Παρίσι. Και μαζί με τη φήμη, το ταλέντο και την προσωπικότητά του, πήρε και τους εκατομμύρια ακολούθους του.

Μόλις η διοίκηση του συλλόγου έκανε γνωστό πως ο Pulga δεν θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στην Παρί Σεν Ζερμέν, πολλοί φανς του 35χρονου φορ σταμάτησαν να ακολουθούν την σελίδα των Παριζιάνων στο Instagram.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Το τέλος της συνεργασίας τους δεν ήταν και το καλύτερο δυνατό καθώς και ο κόσμος των Παριζιάνων αποδοκίμαζε τον Λιονέλ Μέσι τόσο γιατί δεν θα συνέχιζε στην ομάδα αλλά επειδή δεν κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα προς την κατάκτηση του Champions League.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η αποχώρηση Μέσι θα αρχίσει να δημιουργεί κάποια προβλήματα στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ήδη έχει χάσει πάνω από 2 εκατομμύρια followers στο Instagram και είναι πλέον στα 68 εκατομμύρια.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!