Ως τον πιο επιτυχημένο επιθετικό της Θέλτα χαρακτήρισε τον Ορμπελίν Πινέδα ισπανική ιστοσελίδα.

Ως τον πιο επιτυχημένο επιθετικό της Θέλτα χαρακτήρισε τον Ορμπελίν Πινέδα ισπανική ιστοσελίδα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Πιο συγκεκριμένα η «atlantico.net», απέδωσε αυτόν τον χαρακτηρισμό στον Πινέδα ανάμεσα σε εννέα παίκτες που παραχώρησε δανεικούς η Θέλτα. Μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι 27χρονος δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2027, όμως δεν αποκλείεται η Θέλτα να τον πουλήσει.

Θυμίζουμε πως ο Ορμπελίν Πινέδα κατέγραψε 41 εμφανίσεις με την «Ένωση» ενώ σημείωσε 10 γκολ και 4 ασίστ. Τα πάντα σχετικά με το μέλλον του παραμένουν «ανοιχτά» ενώ η ΑΕΚ είναι δεδομένο πως θέλει να τον διατηρήσει στο ρόστερ της.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.