Ο προπονητής της Γουέστ Χαμ Ντέιβιντ Μόγιες έδειχνε να απολαμβάνει τις στιγμές που ζει με την ομάδα του στην Πράγα.

Ο προπονητής της Γουέστ Χαμ Ντέιβιντ Μόγιες έδειχνε να απολαμβάνει τις στιγμές που ζει με την ομάδα του στην Πράγα, παραμονή του τελικού (7/6) στο Europa Conference League με τη Φιορεντίνα.

«Είναι πολύ ωραίο να βρίσκομαι εδώ, είναι ωραίο για οποιονδήποτε από εμάς. Είναι ένας από τους πιο σημαντικούς στόχους για έναν προπονητή. Ελπίζω να είναι ένα σημείο εκκίνησης, πάντα έλεγα ότι τα καλύτερα έρχονται και απολαμβάνω αυτή τη στιγμή με όλες τις άλλες», είπε ο Σκωτσέζος προπονητής μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου.

«Προπονηθήκαμε και χαρήκαμε το μικρό στάδιο της προετοιμασίας μας στην Πορτογαλία. Παίξαμε 56 αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου, πέρυσι 63. Προσπαθήσαμε να τους προετοιμάσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η Φιορεντίνα με εντυπωσίασε πολύ, έχει ήδη φτάσει σε άλλον έναν τελικό κυπέλλου και αυτό λέει πολλά για τη δουλειά της. Είναι ένας πολύπλοκος αντίπαλος, είναι πάντα δύσκολο να αντιμετωπίσεις ιταλικές ομάδες. Τις σεβόμαστε πολύ», τόνισε.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Έχω διαχειριστεί 1000 παιχνίδια, 600 φορές σε πάγκους της Premier. Έχω φτάσει σε ανόδους και έχω παίξει σε τελικούς. Αλλά αυτή είναι η πιο σημαντική στιγμή της καριέρας μου. Το να είμαι προπονητής ποδοσφαίρου για τόσο καιρό σημαίνει ότι έχω κάνει κάτι καλό. Υπάρχουν πολλοί καλοί προπονητές τριγύρω, αλλά πρέπει να καταλάβουν αν μπορούν να συνεχίσουν για 20 χρόνια όπως έκανα εγώ. Αυτός αύριο είναι ένας ιδιαίτερος αγώνας, μια διαφορετική εμπειρία σε σύγκριση με άλλους αγώνες. Δεν έχω προετοιμάσει κάτι συγκεκριμένο, ελπίζω αύριο το βράδυ να βρω τις κατάλληλες λέξεις για να πετύχω. Η δουλειά μου είναι να προσπαθήσω να κερδίσω», πρόσθεσε.

«Σκέφτεσαι συνεχώς πώς να παίξεις και να δημιουργήσεις προβλήματα στους αντιπάλους σου, αλλά είναι χρήσιμο να έχεις σχέδια Β και Γ. Πρέπει να προετοιμαστείς ψυχικά, δεν έχουμε χάσει ποτέ σε αυτή τη διοργάνωση, πέρυσι χάσαμε μόνο στους ημιτελικούς και ελπίζουμε να κάνουμε μια διαδρομή ξεχωριστή και την επόμενη χρονιά. Ναι, σκεφτήκαμε να προετοιμαστούμε για πέναλτι, ξέρω τι θέλω να κάνω αλλά δεν θα αποκαλύψω τα σχέδιά μου», συμπλήρωσε ο Ντέιβιντ Μόγιες.

«Υπάρχουν δύο διαφορετικές κουλτούρες που παίζουν τον αγώνα. Ας ελπίσουμε ότι είναι ένα καλό, ισορροπημένο μείγμα. Εμπιστεύομαι πολύ την ομάδα μου, ότι μπορεί να παίξει σωστά, ελπίζοντας να μάθουμε από το περσινό μάθημα κόντρα στην Άιντραχτ. Θέλουμε να παλέψουμε για κάθε μπάλα. Είναι υπέροχο για όλους τους παίκτες να είναι εδώ. Τώρα θέλουμε να κερδίσουμε το τρόπαιο. Δεν βλέπω τον εαυτό μου διαφορετικά από κανέναν άλλο σε αυτό το δωμάτιο. Είμαι προνομιούχος γιατί είμαι προπονητής τόσα πολλά χρόνια και τώρα μπορώ να παίξω σε έναν τελικό. Ποτέ δεν βλέπω τον εαυτό μου με αυτούς τους όρους ως θρύλο, μου αρέσει να είναι γνωστός ως προπονητής, ένας σοβαρός άνθρωπος που δίνει πάντα τον καλύτερό του εαυτό και πάντα προσπαθεί να κάνει τις ομάδες του ανταγωνιστικές».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!