Σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα, η Τσέλσι αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα διαπραγματεύσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση του Νεϊμάρ.

Φαίνεται να λιγοστεύουν οι μέρες του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα.

Η σχέση του 31χρονου με την Παρί και τους οπαδούς της ομάδας δεν είναι αρκετά καλή και αυτό θέλει να το εκμεταλλευτεί η Τσέλσι.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ένα γαλλικό δημοσίευμα λοιπόν κάνει λόγο πως η ομάδα του Λονδίνου δεν ενδέχεται να μείνει μόνο στο ενδιαφέρον, αλλά θέλει και να περάσει στην πράξη. Φυσικά, η Παρί Σεν Ζερμέν θα πρέπει να ικανοποιηθεί και χρηματικά. Μην ξεχνάμε πως είχε δώσει ένα τεράστιο ποσό για την απόκτηση του Νεϊμάρ.

Τη φετινή χρονιά ο Βραζιλιάνος είχε αρκετά καλή παρουσία. Αφού σε 28 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις μέτρησε 18 γκολ και 17 ασίστ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!