Ο Λούκα Μόντριτς απάντησε αρνητικά στην Αλ Νασρ και θέλει να αποσυρθεί από τα γήπεδα φορώντας τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Λούκα Μόντριτς απάντησε αρνητικά στην Αλ Νασρ και θέλει να αποσυρθεί από τα γήπεδα φορώντας τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Για αυτό το λόγο υπέγραψε ήδη νέο μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ισπανική ομάδα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο 37χρονος σταρ σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων της χώρας του έχει επεκτείνει τη συνεργασία του με την Ρεάλ έως το καλοκαίρι του 2024 και μετά την αποχώρηση του Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος ανακοινώθηκε από την Αλ Ιτιχάντ, τη νέα σεζόν θα είναι ο αρχηγός των Μαδριλένων.

Ο Μόντριτς φοράει τη φανέλα της Ρεάλ από το 2012, με την Τότεναμ να τον παραχωρεί για 35 εκατ. ευρώ. Μέσα σε 11 χρόνια ο 37χρονος κατέγραψε 488 συμμετοχές με απολογισμό 37 γκολ και 77 ασίστ, έχοντας πανηγυρίσει 23 τρόπαια.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!