Η Λίβερπουλ θα είναι οριστικά ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Αλέξις ΜακΑλιστερ για να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή της.

Η Λίβερπουλ θα είναι οριστικά ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Αλέξις ΜακΑλιστερ για να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή της.

Ο Γιούργκεν Κλοπ επέλεξε την απόκτηση του 24χρονου Αργεντινού μέσου, παγκόσμιου πρωταθλητή με την εθνική ομάδα της χώρας του, ο οποίος σήμερα πέρασε από ιατρικές εξετάσεις.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας του με τη Λίβερπουλ.

Τα αγγλικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για τελική συμφωνία στα 65 εκατ. ευρώ.

Ο ΜακΑλιστερ συμφώνησε να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας, με ετήσιες αποδοχές στα επτά εκατ. ευρώ συν τα μπόνους επίτευξης στόχων.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!