Με ένα βίντεο στα social media ανακοίνωσε και επίσημα πλέον τον Λιονέλ Μέσι η Ίντερ Μαϊάμι.

Με ένα βίντεο στα social media ανακοίνωσε και επίσημα πλέον τον Λιονέλ Μέσι η Ίντερ Μαϊάμι. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ κέρδισε τελικά τη «μάχη» για την απόκτηση του Αργεντινού, ο οποίος απέρριψε και Αλ Χιλάλ αλλά και τη Μπαρτσελόνα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Συγκεκριμένα, για τους λόγους που τελικά δεν διάλεξε την Μπαρτσελόνα, τοποθετήθηκε ο Μέσι σε συνέντευξη του νωρίτερα πριν την επίσημη ανακοίνωση της Ίντερ Μαϊάμι. Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Πραγματικά ήθελα, ήμουν ενθουσιασμένος που θα μπορούσα να επιστρέψω, όμως από την άλλη, έχοντας ζήσει όσα έγιναν και με την αποχώρηση που είχα, δεν ήθελα να βρεθώ ξανά σε ίδια κατάσταση. Δηλαδή να περιμένω να δω τι θα συνέβαινε και να άφηνα το μέλλον μου στα χέρια άλλων»

«Ήθελα να πάρω την απόφαση μόνος μου, να σκεφτώ τον εαυτό μου, την οικογένειά μου. Αν και άκουσα ότι η La Liga αποδέχθηκε τα πάντα και ότι όλα ήταν εντάξει για να επιστρέψω, υπήρχαν ακόμη πολλά πράγματα για να γίνουν. Άκουσα ότι έπρεπε να πουλήσουν παίκτες ή να μειώσουν μισθούς και η αλήθεια είναι ότι δεν ήθελα να συμβεί αυτό ή να αποκτήσω εγώ κάτι που προέκυψε από τέτοιες πράξεις».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!