Η Αλ Ιτιχάντ μετά τον Καρίμ Μπενζεμά θέλει να κλείσει και τον Ενγκολό Καντέ που μένει ελεύθερος από την Τσέλσι.

Η Αλ Ιτιχάντ, σύλλογος της Σαουδικής Αραβίας, είναι οριστικά ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Η ομάδα της Τζέντα πάντως θέλει να συνεχίσει τις εντυπωσιακές μεταγραφές και κινείται για την απόκτηση και του Ενγκολό Καντέ!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Γάλλος διεθνής μέσος μένει ελεύθερος στο τέλος του μήνα από την Τσέλσι και αντιπροσωπεία της Αλ Ιτιχάντ ταξίδεψε στο Λονδίνο και συναντήθηκε με τον ατζέντη του, καταθέτοντας μια τεράστια πρόταση.

Συγκεκριμένα οι Σαουδάραβες προσφέρουν 100 εκ. ευρώ σε ετήσια βάση στον 31χρονο Καντέ, για τριετές συμβόλαιο, καθώς και μπόνους από τα δικαιώματα της εικόνας του και εμπορικές συμφωνίες για να τον δελεάσουν να φορέσει τη φανέλα της Αλ Ιτιχάντ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!