«Εξαφανίστηκαν» από οπαδούς της Ίντερ 43.000 εισιτήρια για τον τελικό του Champions League αλλά για το... Σαν Σίρο.

Η μεγάλη ώρα για τους φιλάθλους της Ίντερ, πλησιάζει, καθώς το ερχόμενο Σάββατο (10/6) οι «νερατζούρι» θα αντιμετωπίσουν την Μάντσεστερ Σίτι, στον τελικό του Champions League, που θα διεξαχθεί (22:00) στο στάδιο «Ατατούρκ» της Κωνσταντινούπολης το Σάββατο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Και οι διοικούντες της Ίντερ, σκέφθηκε τους φιλάθλους, οι οποίοι δεν θα μπορέσουν να κάνουν το ταξίδι για την Τουρκία, προσφέροντας την μετάδοση του σπουδαίου αγώνα, σε γιγαντοοθόνη στο Σαν Σίρο.

Οπως ανέφερε η ιταλική εφημερίδα «La Gazzetta dello Sport», οι φίλαθλοι της Ίντερ, έκαναν ανάρπαστα τα «μαγικά χαρτάκι», καθώς σε διάστημα μόλις επτά ωρών, διατέθηκαν 43.000 εισιτήρια, έναντι 10 και 20 ευρώ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!