Ακόμα μία επιχειρηματική κίνηση πραγματοποίησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αγοράζοντας μία εταιρεία ζαχαρωτών.

Ακόμα μία επιχειρηματική κίνηση πραγματοποίησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αγοράζοντας μία εταιρεία ζαχαρωτών.

Ο αστέρας των Μιλγουόκι Μπακς ανακοίνωσε επίσημα πως αγόρασε την Candy Funhouse, που δημιουργεί κάθε είδους ζαχαρωτά και δραστηριοποιείται σε ΗΠΑ και Καναδά.

Βέβαια, όπως και ο ίδιος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, έτσι και η ανακοίνωση έπρεπε να είναι… στυλάτη και διαφορετική.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Γι’ αυτό και ο Greek Freak το ανακοίνωσε με ένα video στο Youtube, το οποίο έχει τίτλο «Αγόρασα μία εταιρεία με ζαχαρωτά», όπου και γνωστοποιεί την νέα του επιχειρηματική κίνηση.

Δείτε το βίντεο που ανάρτησε στο YouTube ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ανακοινώνει πως αγόρασε την γνωστή εταιρεία ζαχαρωτών

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!