Παίκτης της Ίντερ Μαϊάμι πρέπει να θεωρείται ο Λιονέλ Μέσι καθώς απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις για να επισημοποιηθεί το deal.

Ο Λιονέλ Μέσι πήρε την απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στο MLS και συγκεκριμένα στην Ίντερ Μαϊάμι, με τις ανακοινώσεις να απομένουν για να επισημοποιηθεί το deal.

Πιο μακριά από Μπαρτσελόνα και Αλ Χιλάλ, πιο κοντά στην Ίντερ Μαϊάμι του Ντέβιντ Μπέκαμ. Αυτό αναφέρουν τις τελευταίες ώρες ΜΜΕ στην Ισπανία, ιδιαίτερα στη Βαρκελώνη («Mundo Deportivo»), δείχνοντας ότι ο Λιονέλ Μέσι δεν είναι διατεθειμένος να περιμένει τη Μπαρτσελόνα -όπως του έχει ζητήσει- επιλέγοντας να περάσει τον Ατλαντικό και να αγωνιστεί στο MLS.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Οι Καταλανοί φέρονται να του έχουν προσφέρει 15 εκατομμύρια ετησίως για δύο σεζόν, ενώ η Αλ Χιλάλ, σύμφωνα με αναφορές ΜΜΕ, φέρεται να έχει φτάσει το 1 δισεκατομμύρια ευρώ, ποσό που περιλαμβάνει και την υποστήριξή του -μέσω της εικόνας του- στην υποψηφιότητα της Σαουδικής Αραβίας για το Μουντιάλ του 2030 ή 2034.

Και η Ίντερ Μαϊάμι;

Όπως αναφέρει η εξειδικευμένη ιστοσελίδα της Αργεντινής marketing registrado «το συμβόλαιο που θα πρόσφερε η αμερικανική ομάδα στον Μέσι είναι 40 εκατομμύρια ανά σεζόν, μέρος των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και μέρος των κερδών από την adidas, και θα τον βοηθήσουν επίσης εάν το ήθελε στο ενδεχόμενο να αγοράσει μια φορά μία ομάδα στο αμερικανικό πρωτάθλημα, όταν ολοκληρώσει την καριέρα του σαν παίκτης, όπως συνέβη με τον Μπέκαμ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!