Ο Αστέρας Τρίπολης προχώρησε σε σημαντικές ανακοινώσεις καθώς γνωστοποίησε την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του.

Ο Αστέρας Τρίπολης προχώρησε σε σημαντικές ανακοινώσεις καθώς γνωστοποίησε την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης:

«Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ εξελίσσει και βελτιώνει τις αθλητικές του εγκαταστάσεις, με στόχο η ομάδα να συνεχίσει να διαθέτει τις πιο σύγχρονες και κατάλληλες υποδομές.

Σε αυτή την κατεύθυνση στις εγκαταστάσεις του ΑΣΤΕΡΑ στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” δημιουργούνται δύο νέα σύγχρονα γυμναστήρια, ένα για την πρώτη ομάδα και ένα για τις Ακαδημίες του συλλόγου, προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να έχουν στη διάθεσή τους τα κατάλληλα εφόδια για την εκγύμναση και την προετοιμασία τους.

Επιπλέον, ο συνθετικός χλοοτάπητας στα γήπεδα των Ακαδημιών θα αντικατασταθεί με τελευταίας γενιάς και τεχνολογίας συνθετικό χλοοτάπητα. Ως ακόμη μία απόδειξη της επένδυσης που εξακολουθεί να κάνει ο σύλλογός μας στα τμήματα υποδομής».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε και ο Δημήτρης Μποροβήλος με αφορμή την ανακοίνωση του Αστέρα:

«Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ συνεχίζει να εξελίσσεται σε όλα τα επίπεδα, σύμφωνα πάντα με το όραμα των ιδιοκτητών του, κ. Δημήτρη Μπάκου και κ. Γιάννη Καϋμενάκη. Εκτός από το αγωνιστικό σκέλος, ο σύλλογός μας επενδύει και στις υποδομές του, λειτουργώντας με τις πιο σύγχρονες μεθόδους και με γνώμονα πάντα το καλό της ομάδας και την παροχή των καλύτερων δυνατών συνθηκών στους ποδοσφαιριστές μας.

Οι ιδιοκτήτες της ομάδας πραγματοποιούν ακόμη μία τεράστια οικονομική επένδυση, ακόμη μία ανάμεσα στις πάρα πολλές όλα αυτά τα χρόνια, σχεδιάζοντας και στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα για το παρόν και το μέλλον του ΑΣΤΕΡΑ.

Οι εγκαταστάσεις του “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” γίνονται ακόμη πιο σύγχρονες, ακόμη πιο συμβατές με τις ανάγκες της εποχής για τους αθλητές μας και με μοναδικό στόχο ο ΑΣΤΕΡΑΣ σε όλα τα επίπεδα να βρίσκεται εκεί που αξίζει!».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!